Post by schicsunnaconcu on Mar 15, 2022 7:59:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα πετράδια hack ▞▞▞
▞▞▞ Sky Gamblers: Storm Raiders 2022 version ▞▞▞
Αντιμετώπισα πρόβλημα με το παιχνίδι, γι' αυτό τους έστειλα email για υποστήριξη. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημά μου. Το ίδιο το παιχνίδι είναι υπέροχο. Θα ήταν απλώς ωραίο να λαμβάνετε αξιόπιστη υποστήριξη πελατών, ειδικά όταν πληρώσατε για την εφαρμογή.
Παιδιά φτιάξατε ένα παιχνίδι awsone αλλά το παιχνίδι δεν είναι δωρεάν, οπότε γιατί τόσες πολλές αγορές inapp παίρνετε ήδη τα χρήματά μας για το παιχνίδι, οπότε δώστε όλο το περιεχόμενο για το παιχνίδι δωρεάν
Το παιχνίδι καταρρέει Θέλω να του επιστρέψω τα χρήματα, αλλά το κουμπί 're-fund' του Google play store έχει φύγει μετά τη λήψη αυτού του παιχνιδιού σε λίγα δευτερόλεπτα Παρακαλώ βοηθήστε με να το επιστρέψω
Sky Gamblers: Storm Raiders Arkadne igre efl
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ γιατί είναι τόσο διασκεδαστικό
Δεν έχω ιδέα πώς να παίξω αυτό το παιχνίδι στη συσκευή μου Android. Είναι ένα Pixel 3XL και άλλοι φαίνεται να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τα σεμινάρια δεν βοηθούν. Δεν μπορώ να βρω χρήσιμο εκπαιδευτικό βίντεο YouTube. Αγόρασα το προϊόν σας και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Μπορείτε να προσφέρετε μια λύση στο πρόβλημα
Ήταν διασκεδαστικό, αλλά μακάρι το αντιαεροσκάφος πολεμικού πλοίου να μπορούσε να πυροβολεί πολύ και να έχει μαύρο καπνό στον ουρανό όταν πυροβολεί
Δεν πειράζει, αλλά θα πρέπει να το κάνετε σαν μια πραγματική μάχη και όχι μια μάχη που απλά ξαναρχίζει
Δεν είναι διασκεδαστικό για μένα και είμαι ειδικός όταν πρόκειται για καλά παιχνίδια αεροσκαφών και αυτό δεν αξίζει 3 δολάρια. Έπρεπε να είναι δωρεάν.
Πλήρωσα για την εφαρμογή αλλά μόλις εγκαταστάθηκε πλήρως σταμάτησε και τώρα ο αποθηκευτικός μου χώρος είναι γεμάτος και δεν μπορώ να βρω αυτό το παιχνίδι στα αρχεία της συσκευής μου
Το αγόρασα και δεν μπορώ να το κατεβάσω! Να λαμβάνετε πάντα τον κωδικό σφάλματος 907
Μπορώ να κάνω επιστροφή χρημάτων pls
Φοβερή εφαρμογή
Το ίδιο εδώ μόλις αγόρασα ένα demo;
Καλό arcade παιχνίδι με δυνατότητες παιχνιδιού Google Play και καλά στοιχεία ελέγχου, παιχνίδι και γραφικά, αλλά IAP (σε μια επί πληρωμή εφαρμογή), χωρίς Google Cloud Sync και ύποπτες άδειες (επαφές).
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AIR SUPREMACY ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ANDROID 9 ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ SAMSUNG GALAXY A70
Μου άρεσαν τα γραφικά και το παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν συνδέεται με multiplayer.
Επιστροφή χρημάτων τώρα plz
Είμαι στο android Polaroid tablet μου και όταν προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι κολλάει. Παρακαλώ διορθώστε
Καλός!
Δεν γίνεται λήψη για μένα, είναι πάντα κολλημένο
Εμφανίζει τον κέρσορα του ποντικιού να κινείται πάνω από την οθόνη όταν ανοίγει προς τα πάνω/κάτω και κυλά προς τα αριστερά/δεξιά. Ορισμένα κουμπιά δεν θα αντιστοιχιστούν προσαρμοσμένα, πρέπει να χρησιμοποιούν προεπιλεγμένη διάταξη. Shield K1 με Ελεγκτή Shield. O/S 7.0.
Πραγματικά δεν μου άρεσε τα 20 λεπτά παιχνιδιού που πήρα από την αγορά αυτού του παιχνιδιού. Θα συνιστούσα αν θέλετε ένα καλό παιχνίδι, υπάρχουν πολλά δωρεάν εκεί έξω που είναι πολύ καλύτερα.
Σε όλους τους οπαδούς των war wings, πηγαίνετε να ελέγξετε τη μοίρα τσέπης, είναι περισσότερο η ταχύτητά σας, γιατί, ναι, αυτό ΔΕΝ είναι αντικατάσταση πολεμικών φτερών, είναι πολύ καλύτερο, το war wings εύχεται να ήταν το μισό από αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι ένα Ο πραγματικός προσομοιωτής πτήσης μάχης, τα χειριστήρια arcade σε έναν προσομοιωτή, είναι ανόητα. Τα φτερά του πολέμου ρουφούσαν btw. Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με άσους από δημιουργίες υψηλής τεχνολογίας. Αυτό το παιχνίδι αξίζει ΚΑΘΕ δεκάρα! Επεξεργασία: Μια τυπική απάντηση παιχνιδιών στην κριτική του ed miner όμως, 😂 οι σκέψεις μου ακριβώς!!!
Αγορά σε εφαρμογή σε παιχνίδι επί πληρωμή
Το καλό: είναι διασκεδαστικό, όμορφο, εύκολο στην παραλαβή και φθηνό. Το κακό: δεν μπορεί να ελεγχθεί από ένα πληκτρολόγιο, μερικές αρκετά αντιπαθητικές αγορές εντός εφαρμογής. Δεν θα πλήρωνα πολύ περισσότερο από 10 p λαμβάνοντας υπόψη όλα τα IAP, αλλά σε αυτή την τιμή έμεινα ικανοποιημένος μετά από μερικά λεπτά.
Δυστυχώς συνέχιζε να συντρίβεται στο A2 Lite μου, οπότε έπρεπε να το απεγκαταστήσω, ανυπομονούσα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι.
Mysteriöse Verbrechen: Die blutrote Lilie Abenteuer biiu
Δεν εγκαθίσταται μετά τη λήψη δύο φορές που χάθηκε το σχέδιο δεδομένων μου χωρίς να δίνει σφάλμα αυτό που λέτε ότι επιδιορθώσατε στην τελευταία ενημέρωση
Όταν πετάτε ή εστιάζετε σε ένα αεροπλάνο, ώστε να μην μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε
Το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει παρακαλώ διορθώστε
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ειδικά τώρα που είναι σε android. Θα ήταν 5 αστέρια σε αυτήν την κριτική αν μπορούσα να βρω έναν τρόπο να ελέγξω το παιχνίδι με ένα χειριστήριο Moga Pocket.
Sky Gamblers: Storm Raiders આર્કેડ yhc
Το αγόρασα για να παίξω στο Nexus Player μου και για 99¢ είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος μέχρι στιγμής. Τα γραφικά είναι υπέροχα, ο έλεγχος του αεροπλάνου είναι λίγο δύσκολος στην αρχή, αλλά το καταλαβαίνω. Ανυπομονώ να προχωρήσουμε στις καμπάνιες για να αποκτήσετε κάποια εμπειρία πριν δοκιμάσετε το διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες.
Sky Gamblers: Storm Raiders Zręcznościowe eqrw
Μακάρι κάτω από βομβαρδιστικά να προστεθούν αυτά όπως το b-17 ή το b-29 ή μόνο μερικά από τα μεγαλύτερα βομβαρδιστικά
Απαλλαγώ από την πρόοδό μου
Λίγα δευτερόλεπτα μετά το παιχνίδι, το πάγωμα της οθόνης και το τηλέφωνο επανεκκινούνται
Υπέροχο να έχεις αυτόν τον τίτλο στο android αλλά τα γραφικά δεν συγκρίνονται με το ios. Αναμονή στο νησί ακτινοβολίας.
Αυτό το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά και διασκεδαστικά επίπεδα καμπάνιας.
Πολύ εντυπωσιασμένος. Έχει έναν αέρα ποιότητας που απλά δεν βρίσκεις στα περισσότερα παιχνίδια για κινητά. Οπτικά είναι εξαιρετικό, με σταθερό και υψηλό ρυθμό καρέ, με τη μουσική και τα ηχητικά εφέ να είναι επίσης κορυφαίας ποιότητας. Τα χειριστήρια, τόσο συχνά ο όλεθρος των τυχερών παιχνιδιών για κινητά (ειδικά σε παιχνίδια ιπποδρομιών και ιπτάμενων), είναι ποικίλα, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε επίπεδο δεξιοτήτων και ικανότητας, από έναν απλό παίκτη arcade έως έναν παίκτη που εστιάζεται περισσότερο στις sim. Το IAP είναι εκεί και είναι ακριβό, αλλά μην καταπνίγετε την πρόοδο για τον αφοσιωμένο παίκτη. Πολύ καλό 4/5
Ο γιος μου με παρακάλεσε να του πάρω αυτό το παιχνίδι, έτσι ξόδεψα ένα δολάριο σε πίστωση παιχνιδιού για να του το πάρω. Γύρισα και τρομοκρατήθηκα βλέποντας τον γιο μου να πιλοτάρει ένα ιαπωνικό Zero, να επιτίθεται σε αμερικανικούς στόχους στο Περλ Χάρμπορ. Κόλαση μου, αυτό είναι ακριβώς σαν να φτιάχνετε ένα παιχνίδι όπου πιλοτάρετε ένα 767 στο Πεντάγωνο ή στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου! Αυτό είναι ένα δολάριο πίστωσης play store που θα ήθελα να μην είχε πάει στους προγραμματιστές αυτού του φρικτού παιχνιδιού. Απεγκαταστάθηκε αμέσως και μίλησα με τον γιο μου.
5* αν διορθωθεί.
Αλλά ένα υπέροχο παιχνίδι με λεπτομέρειες αξίζει την τιμή
Σε καμία περίπτωση τα φορτηγά και τα τανκς δεν θα μπορούσαν να σας βλάψουν όταν βρίσκεστε 1000 πόδια στον φρικτό αέρα, επίσης ο πλήρης έλεγχος του αεροπλάνου θα ήταν καλός σαν να μπορούσα να κάνω μια ανατροπή και να μην είχα αλλάξει το αεροπλάνο τριγύρω. Επίσης, οι εχθροί μπορούν να κάνουν τρελά κτυπήματα όπως το καλσόν τους, ενώ εσύ γυρίζεις σχεδόν παντού και συμπεριφέρεσαι σαν να πονάς στο στομάχι ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ, απλά ουάου, οι αγορές τους είναι ακόμα inapp παρόλο που αγόρασα το παιχνίδι φθηνά
Αυτό είναι το νέο μου αγαπημένο παιχνίδι και αξίζει τα $. 99 δεν τρελάθηκαν ούτε με το IAP. Νομίζω ότι αυτές είναι πολύ δίκαιες τιμές για ό,τι παίρνετε και δεν υπάρχουν ανόητα cheat (booster) για πλούσια παιδιά που μπορείτε να αγοράσετε για διαδικτυακούς αγώνες. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές λειτουργίες για παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ασπίδα φορητό Tegra 4 είναι προεπιλεγμένο σε χαμηλά γραφικά και δεν μπορεί να το ξεπεράσει το μέσο. Όταν το ρυθμίσετε σε high/ultra και κάνετε επαναφορά, πέφτει ξανά στο χαμηλό. Διορθώστε και αυτό θα είναι σίγουρα ένα παιχνίδι 5 αστέρων. Υπέροχο παιχνίδι λοιπόν!
...ένα παιχνίδι από τα στούντιο asshat. Δείτε αυτές τις κριτικές 5 αστέρων; ...ναι ο προγραμματιστής τα έγραψε...
τα χειριστήρια είναι χάλια
Δεν μπορούσα να ανέβω ή να κατέβω ακόμα και αφού το ενημέρωσα